More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!
 • O kompaniji

  Firma MAHER d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine u BiH. Osnovna djelatnost firme su projektovanje, inzinjering, mjerenja i atestiranje, izvodjenje zavrsnih radova u gradjevinarstvu.

  Firma Maher d.o.o. Sarajevo zajedno sa svojim partnerima, ima mogucnost za pruzanje usluga iz oblasti zastite na radu, protivpozarne zastite, zastite okolisa, usluge ispitivanja, bazdarenja i servisiranja posuda pod pritiskom, sigurnosnih ventila i manometara, kao i sva ispitivanja elektrotehnickih instalacija i uredjaja, shodno Zakonu o elektroenergetskoj inspekciji. Za sve gore navedeno mozemo Vam ponuditi brzu i kvalitetnu uslugu, kao i adekvatna rjesenja za otklanjanje eventualnih problema ugovorom o odrzavanju opreme.

 • Tim profesionalaca

  Nas tim sacinjava strucno i kvalifikovano osoblje koje ima dugogodisnje radno iskustvo i tehnicko znanje. Visegodisnje iskustvo steceno u radu kako sa globalnim tako i sa lokalnim kompanijama, kao i poznavanje potreba i zelja nasih ljudi pretocili smo u idejna rijesenja koja su sada i Vama dostupna.

 • Kvalitet

  Kvalitet nasih usluga i proizvoda je na prvom mjestu kako bi sto bolje zadovoljili potrebe nasih klijenata. Nastojimo konstantno unapređivati nase usluge i proizvode kako bi podigli standarde kvalitete.

 • Iskustvo

  Firma je registrovana za izvodjenje elektro-instalaterskih radova slabe i jake struje, izdavanje atesta za elektro-instalacije i vatrodojavu, projektovanje, nadzor i hidroinstalaterske radove. Za gore navedene poslove imamo iskustvo od 1982. godine.